Tietoa yrityksestä

SSA Group Oy on vuonna 2012 perustettu sijoitusyhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä kiinteistöalan arvoketjussa toimivia yrityksiä. Yhtiön tavoite on kehittää omistamistaan yhtiöistä itsenäisiä kansainvälisiä kasvuyrityksiä. Yhtiöiden liikevaihto on tänä vuonna n. 100M€. SSA Groupissa omistajapohja jakaantuu noin 20 omistajaan. Avainhenkilöille on olemassa optio-ohjelma.

Hallitus

Janne Riihimäki

janne.riihimaki@ssagroup.fi

Hallituksen puheenjohtaja, AA, VT, KTM

Yli 25 vuotta pääasiassa asianajajana erikoistumisalueinaan rakentamiseen, asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sijoitustoimintaan liittyvä juridiikka.

Päätoimen ohella viimeisen 10 vuoden aikana ollut siemenvaiheen rahoittajana ja hallitustyöntekijänä useissa pk-yrityksissä sekä myös kiinteistösijoittajana.

Viimeiset kolme vuotta kokoaikainen SSA Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja, joka osallistuu vahvasti konsernin strategiatyöhön ja vastaa lakiasioista sekä yritysrahoitus- ja omistusjärjestelyistä.

Hannu Holma

hannu.holma@ssagroup.fi

Hallituksen jäsen, RI

20 vuotta rakennus- ja kiinteistöalan yrittäjänä ja innovaattorina erikoistuen mm. Rakennuttamiseen sekä kerrostalojen runkorakenteiden toteuttamiseen.

Hannu on intohimoinen kiinteistöalan kehittäjä. Hän on kaksoiskäyttökonseptin perustajajäsen. Holman pääosin omistama Potius Oy:n liikevaihto on ollut noin 15 miljoonaa euroa.

SSA Groupin yksi perustaja ja pääomistaja.

Sakari Perttunen

sakari.perttunen@ssagroup.fi

Hallituksen jäsen, KTM

Perttunen on yksi Basware Oyj:n perustajista ja keskeisistä liiketoiminnan johtajista. Sittemmin Perttunen on jättäytynyt Basware Oyj:n liiketoiminnasta ja hallitustyöskentelystä pois.

Nykyisin Perttunen toimii sijoittajana Suomessa ja Yhdysvalloissa. Hän on mukana useissa kiinteistö- ja teknologia-alan startup-yhtiöissä siemenvaiheen rahoittajana ja hallitusammattilaisena.

Perttunen on ollut koko omistusajan yhtiön hallituksen jäsenenä. Hänen kokemuksensa teknologiayhtiön viemisestä pörssin päälistalle ovat yhtiön liiketoiminnan jäntevän kehittämisen ja strategisen suunnitellun kannalta erittäin tärkeitä.